Ocolul pamantului in fiecare zi!

Despre noi

PRIMA WORLD este poarta prin care telespectatorii sunt conduși să cunoască obiective turistice de pe întreg globul. STÂND ACASĂ, deschizi televizorul, sau privești în telefonul mobil filme care conțin istorie, explorare, minuni ale lumii moderne, natură, mistică și relaxare. Toate acestea prezentate într-un pachet de Programe TV creat special pentru a satisface interesul celor pasionați de TURISM, NATURĂ și CULTURĂ.

Cu PRIMA WORLD vizitați 105 țări în 2000 de filme! Cele 17 serii se completează în permanență cu noi apariții. Selectând locurile cele mai cunoscute și interesante din lume, în fiecare lună sunteți purtați într-o nouă călătorie.

Pprogramul zilnic PRIMA WORLD se anunță în www.primaworld.ro -> PROGRAM

PRIMA WORLD este parte a Grupului Clever.

Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa media românească, care a reuşit să se impună pe piaţa media din România, dezvoltând o serie de proiecte curajoase în piaţa locală de televiziune, dar şi în mediul online.
Grupul Clever ţinteşte să ocupe o poziţie unică într-un climat extrem de competitiv, iar strategiile de dezvoltare ale produselor media pe care le deţine urmăresc o procedură integrată şi simplificată cu scopul asumat de a livra o soluţie “state of the art” în ceea ce priveşte conţinutul video oferit, calitatea programelor şi diversitatea acestora.

Portofoliul complet al grupului Clever conţine:
16 canale TV: PRIMA TV, PRIMA NEWS, PRIMA SPORT 1, PRIMA SPORT 2, PRIMA SPORT 3, PRIMA SPORT 4, PRIMA SPORT 5, PRIMA 4 K, PROFIT NEWS, AGRO TV, MEDIKA TV, CINEMARATON, PRIMA HISTORY, PRIMA COMEDY, PRIMA WORLD, NOSTALGIA TV si 10 website-uri (primanews.roprimasport.romedikatv.roagro-tv.roprofit.rocinemaraton.roprimatv.roservuscluj.roprimaplay.ro, primaworld.ro), împreună cu un complex de platforme social media interconectate, având comunităţi puternice, diverse şi cu afinitate atât pentru conţinutul online, cât şi faţă de brandurile care le-au generat.